Toimitukset : Palautukset

Alta löydät tietoa meidän toimitus– ja palautuskäytännöistä. Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen. Currently deliveries only within Finland. We do not supply products abroad.

Toimitustavat:

Postipaketti 4,90€

Paketti toimitetaan lähimpään vapaana olevaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Ilmoituksen paketin saapumisesta saat tekstiviestitse, mutta voit seurata lähetyksesi etenemistä myös esimerksi Oma Posti -sovelluksesta käsin. Mikäli toimituksesi toimitetaan pakettiautomaattiin, saapumisilmoitus sisältää koodin, jolla saat pakettisi noudetuksi. Lähetystä säilötään automaatissa seitsemän (7) päivän ajan.

Tilaukset yli 100€

Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

Palautukset:

Alkuperäisessä kunnossa olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus kuluttajansuojalain mukaisesti. Jos haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@kliffaworld.com. Jos tuote on sinulle saapuessa viallinen tai virheellinen, maksamme palautuskustannukset ja palautamme koko myyntisumman tai lähetämme oikean tuotteen. Jos haluat palauttaa tuotteen 14 päivän harkinta-aikaan vedoten, veloitamme palautuksesta 5,90 euron palautusmaksun. Palautusmaksu veloitetaan myös esimerkiksi silloin, kun tuote vaihdetaan toiseen kokoon tai jos pakettia ei oteta tai palauteta ottamalla ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Oikeus koskee vain avaamattomia, käyttämättömiä ja myytäviä tuotteita.

Tärkeää tietoa:

Sivustollamme ilmoitetut toimitusajat perustuvat aikaisempiin toimituksiimme, ja niistä saatuihin tietoihin, mutta ovat silti vain arvioita ja riippuvat toimituspaikasta ja ennalta arvaamattomista tekijöistä. Toimitusajat lasketaan päivästä, jona tilauksesi on käsitelty. Emme voi taata toimitusta arvioidussa ajassa, emmekä ole vastuussa viivästyksistä. Pyrimme käsittelemään tilauksesi vielä saman päivän aikana, mutta kiireisinä aikoina se voi kestää kauemmin. Työpäivät eivät sisällä viikonloppuja (la ja su) tai muita kansallisia vapaapäiviä.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
 

Jos sinulla on kysyttävää toimtuksista tai tuotteen palauttamisesta, voit olla meihin yhteydessä info@kliffaworld.com.