Mitä tarkoittaa olla KLIFFA?

 
Ilman rohkeutta lähteä seuraamaan omaa, muista poikkeavaa visiota omasta tulevaisuudesta, ei olisi KLIFFAA. KLIFFA on syntynyt rohkeudesta lähteä toteuttamaan omaa unelmaa, joka oli syntyessään massasta poikkeava. Tästä syystä KLIFFA haluaakin rohkaista kaikkia KLIFFAAN jengiin kuuluvia tekemään rohkeasti sitä mistä nauttivat, ja johon kokevat sisäistä paloa. Vaikka se poikkeaisi valtavirrasta, eikä sitä heti alkuun ymmärrettäisi. Se, että sä teet elämässäsi juuri niitä asioita, joista sä nautit tai asioita, jotka liittyy sun tavoitteisiin, tekee sun elämästä SUN ELÄMÄN.
 
KLIFFAAN liittyy luonnostaan myös liikunta ja kaikki pelit mailoineen ja palloineen. Olemme pienestä pitäen pelailleet ja touhunneet monenlaista mailoilla ja palloilla. Se on meille luontainen tapa rohkaista ihmisiä tekemään juuri sitä, mistä he pitävät eniten, vaikka se tekisi heidät erilaiseksi.
 
Ole rohkeasti sitä mitä olet, ja tee rohkeasti sitä mitä voima sun sisällä sanoo. Helppoa se ei ole, ainakaan alkuun, mutta se on varmasti paras tapa elää SUN ELÄMÄ.
 
– Ilari