Ehdot ja yksityisyyskäytännöt

Nämä ovat palvelumme käyttämisen ehdot. Lue huolellisesti!

1. Yleiset:

Nämä ehdot ja tilanteet ohjaavat ja säätävät KLIFFA verkkokaupan käyttämistä ja kaikkia sen kautta tehtyjä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt nämä ehdot, ja samalla suostut noudattamaan niitä. Me pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää verkkokauppamme sisältöä, sisältäen esimerkiksi muutokset hinnoissa, tuotevalikoimassa ja näissä ehdoissa. Mikäli teemme huomattavia muutoksia ehdoissamme, pyrimme näissä tilanteissa informoimaan asiakkaitamme tästä etukäteen verkkosivuillamme. Huomioithan, että yritykset eivät ole oikeutettuja Suomen kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiin. Next line in English: The online store is primarily targeted for Finnish consumers. However companies and consumers abroad are, subject to certain restrictions, also able to use it. 


2. Yksityisyyskäytäntö ("Privacy Policy")

Nämä ovat The Original HCR Oy:n yksityisyyskäytännöt. Alla kuvaamme mitä tietoa kerätään, käytetään ja jaetaan, kun käytät ja teet ostoksia verkkokaupassamme ("www.kliffaworld.com", "sivusto")

Kun käytät sivustoamme, keräämme automaattisesti tietyntyyppistä tietoa käyttämästäsi laitteesta. Tähän kuuluu esimerkiksi internetselain, IP-osoite, aikavyöhyke, ja jotkin evästeet, jotka on asennettu laitteellesi. Lisäksi, kun selaat sivustoamme, keräämme tietoa yksittäisistä sivuista, ja tuotteista, joita olet katsonut ja selannut, mitkä verkkosivustot tai hakusanat ohjasivat sinut sivustollemme, sekä tietoa vuorovaikutuksesta sivustomme kanssa. Näitä automaattisesti kerättyjä tietoja kutsumme "laitetiedoiksi". 

Keräämme "laitetietoja" hyödyntämällä seuraavia teknologioita:

    • "Evästeet" ovat tiedostoja, jotka sijoitetaan laitteellesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen.
    • "Lokitiedostot" seuraavat sivustolla tapahtuvia toimintoja ja keräävät tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, Internet-palveluntarjoajasi, viittaus- / poistumissivut sekä päivämäärä- ja aikaleimat.
    • "Web-majakat", "tagit" ja "pikselit" ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.

Lisäksi kun ostat tai yrität tehdä ostoksia sivustomme kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutiedot (mukaan lukien luottokortin numerot), sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kutsumme näitä tietoja "tilaustiedoiksi".

Eli kun puhumme henkilökohtaisista tiedoista, viittaamme yllä lueteltuihin "laitetietoihin" ja "tilaustietoihin".

Käytämme yleisesti keräämiemme tilaustietoja kaikkien sivustomme kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, lähetysten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja kun:
kommunikoimme kanssasi;
seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta; ja
tarjoamme sinulle tuotteisiimme tai palveluihimme liittyviä tietoja tai mainoksia, kun olet hyväksynyt niiden vastaanottamisen.
Käytämme keräämiemme laitetietoja selvittääksemme mahdolliset riskit ja petokset (erityisesti IP-osoitteesi) ja yleisesti parantamaan ja optimoimaan sivustoamme (esimerkiksi tuottamalla analytiikkaa siitä, miten asiakkaamme selaavat ja ovat vuorovaikutuksessa ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä).

Henkilökohtaisten tietojesi jakaminen:

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotta henkilökohtaisten tietojesi käyttö olisi yllä kuvatun laista. Käytämme esimerkiksi Shopifyä verkkokauppamme tehostamiseen - voit lukea lisää siitä, kuinka Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy. Käytämme myös Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi, osoitteesta https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lopuksi voimme myös jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten noudattamiseksi, vastaamiseksi haastehakemukseen, etsintälupaan tai muuhun lailliseen saamiemme tietojen pyyntöön tai muuten suojaaksemme oikeuksiamme.

ÄLÄ JÄLJITÄ
Huomaa, että emme muuta sivustomme tiedonkeruu- ja käyttötapoja, kun näemme selaimesi Älä seuraa -signaalin.

OIKEUTESI
Jos asut Euroopassa, sinulla on oikeus käyttää henkilökohtaisia tietoja, joita pidämme sinusta, ja pyytää, että henkilötietosi korjataan, päivitetään tai poistetaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla.

Lisäksi jos olet Euroopan kansalainen, huomaathan, että käsittelemme tietojasi täyttääkseemme mahdollisesti kanssasi sopimuksiasi (esimerkiksi jos teet tilauksen sivustomme kautta) tai muuten yllä mainittujen laillisten liiketoimintaetujemme puolesta. Huomaa lisäksi, että tietosi siirretään Euroopan ulkopuolelle, myös Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
Kun teet tilauksen sivustomme kautta, pidämme tilaustietosi rekisterissämme, ellet pyydä meitä poistamaan näitä tietoja.

MUUTOKSET
Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain ottaaksemme huomioon esimerkiksi käytäntömme muutokset tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai sääntelyyn liittyvistä syistä.
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kliffaworld.com tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:
The Original HCR Oy, Kupittaankatu 11, A 2, 20520 Turku, Suomi
 
3. Maksuehdot ("Payment terms")
 
Kaikki sivustollamme esiintyvät hinnat ovat euroina.
Asiakkaat EU: n ulkopuolisista maista ovat vapautettuja Suomen arvonlisäveron maksamisesta, mutta ovat vastuussa mahdollisista tulleista, paikallisista arvonlisäveroista ja vastaavista kuluista omassa maassaan.
 
Maksutavat:
Maksupalvelujen tarjoajina käytämme ulkoisia palveluntarjoajia. Niitä ovat Paytrail ja PayPal. Kun maksat käyttäen Paytrailin tarjoamia maksuvaihtoehtoja, Paytrail Oyj on maksun vastaanottaja. 
 
Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: +358 207 181 830
Y-tunnus 2122839-7
www.paytrail.com
 
Nettipankit:

Paytrail Oyj (FI2122839) tarjoaa verkkopankkiin liittyviä maksunsiirtopalveluja yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajille palvelu toimii täsmälleen samalla tavalla kuin perinteiset verkkomaksut.

Collector Lasku/Osamaksu
Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KLIFFA verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KLIFFA verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

PayPal www.paypal.com

4. Vastuut

Emme ole vastuussa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutuspiirimme ulkopuolella. Tällaisia ylivoimaisia esteitä ovat epätavalliset luonnonilmiöt, häiriöt kuljetuksissa sekä lakot tai kauppa- tai vientikiellot.

Emme myöskään ole vastuussa verkkokaupan häiriöistä, keskeytyksistä tai seisokkeista.

Kuluttajat
Nämä ehdot eivät rajoita The Original HCR Oy:n vastuuta sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön nojalla, kuten vastuuta virheistä.

Asiakkaan on ilmoitettava tuotteen virheestä kohtuullisen ajan kuluessa vian havaitsemisesta, kuitenkin mieluiten viimeistään kuukauden kuluessa.

5. Immateriaalioikeudet verkkokaupan sisältöön

Verkkokauppamme sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja kaaviot, ovat The Original HCR Oy:n tai sen kumppanien omaisuutta. Kliffaworld verkkosivuston luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

KLIFFA aitalogo on The Original HCR Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

5. Sovellettava laki ja riidat

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

Riidat, joita ei voida ratkaista neuvotteluilla, kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Kuluttajat voivat myös pyytää neuvoja Suomen Kuluttajaneuvontalta (Kuluttajaneuvonta) tai ottaa yhteyttä Kuluttajariitalautakuntaan (Kuluttajariitalautakunta) saadakseen suosituksen.